Ν. Λουλεμέα: «Σημαντικό ρόλο, η παρουσία Ανωγειανάκη»

Στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον Γιούχτα και να επιλέξει να αγωνιστεί στον ΑΟΤ, αναφέρθηκε ο Νόκου Λουλεμέα, μιλώντας στο Grandsport.gr, μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούχτα, όμως πρόσθεσε πως στην ηλικία του (20 ετών) είναι σημαντικό να είναι σε ομάδα που θα παίρνει χρόνο συμμετοχής, κάτι που έκρινε πως δεν θα συνέβαινε στις Αρχάνες, ενώ για τον ΑΟΤ, ανέφερε πως η παρουσία του Στέλιου Ανωγειανάκη, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Για τη νέα του ομάδα, τον ΑΟΤ, ανέφερε: «αποφάσισα να πάω στον ΑΟΤ επειδή είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου, έπαιξε η παρουσία του Στέλιου Ανωγειανάκη, καθώς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω και έκρινα πως ήταν η καλύτερη πρόταση που είχα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιούχτα, λέγοντας: «πέρασα πολύ καλά, ο Γιούχτας έχει πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετικά παιδιά. Έμαθα πολλά αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα από τον προπονητή κ. Πίτσο αλλά και από τους συμπαίκτες μου. Στον Γιούχτα δεν θα έπαιρνα τον χρόνο συμμετοχής που ήθελα και γι’αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω, είναι σημαντικό στην ηλικία μου να είμαι σε ομάδα που θα παίρνω χρόνο συμμετοχής».