Ν. Καραντινάκης: «Μόνος στόχος είναι η νίκη»

Να παίρνουν… τέτοια παιχνίδια στην έδρα τους θέλουν στη Μινωική, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε και ο Νίκος Καραντινάκης λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τη Γόρτυνα για την 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Μινωικής, αρχικά στη τοποθέτηση του, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα των Αγίων Δέκα, ως δύσκολο αντίπαλο.

Ακόμα, υποστήριξε πως εάν θέλουν να κάνουν κάτι καλό φέτος και να δείξουν πως η περυσινή χρονιά ήταν κακή παρένθεση, τότε θα πρέπει τέτοια παιχνίδια να κερδίζουν.

Σε δήλωση του, ο Νίκος Καραντινάκης, τόνισε χαρακτηριστικά: «θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία, εμείς παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Εμείς αν θέλουμε να πούμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος και ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν μία κακή παρένθεση, τέτοια παιχνίδια στην έδρα μας θα πρέπει να κερδίζουμε. Οπότε, μόνος στόχος είναι η νίκη και πιστεύω πως αν είμαστε όπως πρέπει θα την πάρουμε».