Ν. Δοργιομανωλάκης: «Ο Ανθεστίων θα φανεί αντάξιος της ιστορίας και της δυναμικής του»

Δηλώσεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και για τον στόχο της ομάδας παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του Ανθεστίωνα ο πρόεδρος Νίκος Δοργιομανωλάκης.

Ο νέος πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” αναφέρθηκε στην επιστροφή στην δράση μετά από αρκετό διάστημα αποχής λόγω της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει βάλει η ομάδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:  «Μετά από πολλούς μήνες προσμονής, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση, γεγονός που μας γεμίζει χαρά.

Είναι υποχρέωση μας να εναρμονιστούμε πλήρως με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει η πανδημία, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας, όμως παράλληλα είναι η στιγμή να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που τόσο μας έλλειψε.

Η ομάδα μας είναι στην αφετηρία μιας νέας προσπάθειας και προσδοκούμε ότι το νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, θα μας βρει έτοιμους από όλες τις πλευρές.

Από τον περασμένο Ιούνιο έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια και ο Α.Ο. Ανθεστίων θα φανεί αντάξιος της ιστορίας και της δυναμικής του.

Αυτός είναι ο στόχος μας, που περνάει μέσα από την καθημερινή δουλειά και την κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Η ομάδα μας, η ποδοσφαιρική μας οικογένεια, είναι έτοιμη να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και θέλω να ευχηθώ στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές καλή σεζόν, να έχουν υγεία, πολλές νίκες και επιτυχίες.

Εμείς ως διοίκηση θα είμαστε δίπλα τους. Είμαστε «ένα», μια «γροθιά» και έτσι θα πορευτούμε από την αρχή ως το τέλος.

Κλείνοντας, να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και όλους τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιρικούς φορείς, καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και χαμόγελα».