Μεγάλη συμφωνία ΟΦΗ – Betshop

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gentikoule με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την συμφωνία με την στοιχηματική εταιρεία Betshop που θα αποτελεί τον κεντρικό χορηγό του συλλόγου.

Όπως αποκαλύψαμε το βράδυ της Πέμπτης, ο ΟΦΗ προχώρησε σε μια σπουδαία εμπορική συμφωνία που πρόκειται για ένα μεγάλο deal που προήλθε κόντρα στις δυσκολίες της εποχής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τη δημοφιλή στοιχηματική σελίδα Betshop.gr, που θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας για τη σεζόν 2020/21, στηρίζοντας τις αγωνιστικές της προσπάθειες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η φιλοσοφία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συνάδει απόλυτα με αυτή του Betshop.gr, έχοντας ως επίκεντρο της συνεργασίας το σεβασμό στο άθλημα και τη χαρά του αθλητικού παιχνιδιού.

Σε μια περίοδο που αποτελεί ορόσημο για τη νεότερη ιστορία της ομάδας και την αλλαγή σελίδας που επιχειρεί, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποκτά ως «σύμμαχο» ένα νέο χορηγό, που προτάσσει τη συλλογική προσπάθεια και μέσω των χορηγικών δράσεων προωθεί το ταλέντο και την ομαδικότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.

Στις δοκιμασίες που έχουμε μπροστά μας, πορευόμαστε από κοινού με αισιοδοξία και δύναμη για το μονοπάτι που μας περιμένει.

Το Betshop.gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και παίρνει δύναμη απ’ όλη την Κρήτη!

Πηγή: athleticradio.gr