Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Ιωνικό

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κορυφής, κόντρα στον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Για ακόμη μία ημέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντουμάνης και Κουατέγνκ, ενώ ο Κόλα παρέμεινε ξανά εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Αναλυτικά η ενημέρωση και η αποστολή του Εργοτέλη: «Έτοιμοι για να διεκδικήσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά απέναντι στον Ιωνικό (03/03 , 15.00), είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους. 

Οι ”κιτρινόμαυροι” έδωσαν το παρών το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, ακολουθώντας προπόνηση μικρής διάρκειας που είχε σαν στόχο την ενεργοποίηση ενόψει του αυριανού αγώνα. 

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με δουλειά στις εκτελέσεις στατικών φάσεων. 

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Ντουμάνης και Kwateng ενώ στον αντίποδα ο Κόλα παρέμεινε ξανά εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν σήμερα στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. 

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης».