Με αρκετά προβλήματα κόντρα στον Πήγασο!

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ανθεστίωνας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ κόντρα στον Πήγασο.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη αφήνει πίσω την ήττα της πρεμιέρας από τον ΑΟΤ και θα προσπαθήσει να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει και στην ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά ο έμπειρος κόουτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Δρακάκη ο οποίος αντιμετωπίζει ένα θέμα στο γόνατο, ενώ ο Τσιάντης αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον ΑΟΤ και ακολουθεί θεραπείες με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής.

Ο Ανυφαντάκης ο οποίος έλειψε και την 1η αγωνιστική είναι αμφίβολος και η παρουσία του ή όχι θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή, ενώ απόντες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι οι Αποστολάκης και Ανδρεαδάκης.

Το θετικό ωστόσο για τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη είναι η επιστροφή του Θεοδωράκη ο οποίος θα προσφέρει επιπλέον λύσεις συν όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές  του ρόστερ όπου θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν μία πολύ καλή εικόνα με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.