Μ. Παπαδόπουλος: «Είναι μεγάλα τα παπούτσια που κλήθηκα άκαιρα να γεμίσω»

Απίστευτα συγκινητική ανάρτηση από τον υιό του αείμνηστου Δημήτρη Παπαδόπουλου, μετά το πρώτο παιχνίδι του ΑΣ Λίντο στο οποίο παρευρέθηκε ο ίδιος χωρίς τον πατέρα του!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, στην ανάρτηση του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους ανθρώπους της ομάδας, τονίζοντας πως βάζει το χέρι του στη φωτιά για όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά.

Στην τοποθέτηση του, ανέφερε: «Σήμερα ήταν μια μέρα που τον ερχομό της σκεφτόμουν καιρό. Η πρώτη μέρα που θα συνοδεύσω τον ΑΣ Λίντο σε παιχνίδι χωρίς τον πατέρα μου. Είναι μεγάλα τα παπούτσια που κλήθηκα άκαιρα να γεμίσω και τα δικά μου τα πόδια πολύ μικρότερα. Αισθανόμουν σε κάθε φάση, σε κάθε λάθος, σε κάθε σφύριγμα την αυθόρμητη τάση να το σχολιάσω μαζί του, που κάθε αγώνα τον βλέπαμε μαζί. Δύσκολο. Αν έχω πάρει όμως ένα μάθημα αυτά τα χρόνια δίπλα του είναι ότι τις δυσκολίες τις ξεπερνά η ομάδα.

Θέλω από εδώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του Lido FC, για την πίστη, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή στα δύσκολα. Τον Μάριο Ζερβίδη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει όλο αυτό το διάστημα και μεταμόρφωσε κυριολεκτικά την ομάδα, με σύστημα και πλάνο που μαζί περάσαμε ώρες συζητώντας και αναλύοντας. Τον Νίκο Μαθιουδάκη για την ακούραστη στήριξη και παρουσία του. Τον Σωτήρη Συνάνη που δίνει πολύτιμη εμπειρία, ηρεμία, εργατικότητα και πάθος για βελτίωση. Τους δύο “Μιχάληδες της ακαδημίας μας, (Φραγκιαδάκη- Πυροβολάκη) για… τα πάντα. Αυτοί ξέρουν. Όλους τους προπονητές της ακαδημίας μας για την ποιότητα της δουλειάς και του χαρακτήρα τους. Παλιότεροι και νέοι, όλοι ένας κι ένας.

Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για όλους μαζί και καθέναν ξεχωριστά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του Lido FC για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους. Σήμερα ήταν η πρώτη πρεμιέρα του Lido FC που ο πατέρας μου δεν θα παρακολουθήσει. Το κενό είναι μεγάλο όμως όλοι μαζί το κάνουμε να μοιάζει μικρότερο. Σας ευχαριστώ».