Μ. Μπεζάνι: «Ο Άγιος Δημήτριος είναι μία ομάδα-παρέα έμπειρων ποδοσφαιριστών»

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Αγίου Δημητρίου, Μάνο Μπεζάνι, μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα, το «δέσιμο» που έχει με τον Άγιο Δημήτριο και την φιλοσοφία που έχουν για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Στον Αγ. Δημήτριο ο Μ. Μπεζάνι

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων, τόνισε πως το σύνολο του Αγίου Δημητρίου, είναι μία ομάδα-παρέα έμπειρων ποδοσφαιριστών, που έχει μία διαφορετική φιλοσοφία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του σωματείου που του έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψει πίσω στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Άγιος Δημήτριος είναι μια ομάδα -παρέα έμπειρων ποδοσφαιριστών , όπου δέθηκα από το παρελθόν που είχα ένα σύντομο πέρασμα από αυτήν το 2018 . Έχει τη δική της φιλοσοφία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το προσεγγίζει με τρόπο σπάνιο για τις εποχές μας κι όπως φαίνεται και επιτυχημένο . Παίζουμε για μας και για την χαρά του παιχνιδιού χωρίς να είναι αυτοσκοπός το αποτέλεσμα . Αυτή τη φορά επέστρεψα για να μείνω και ευχαριστώ τους ανθρώπους από την διοίκηση που έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να συμμετέχω σε αυτή την όμορφη παρέα, από την πρώτη στιγμή που έμαθαν ότι αναζητώ νέα ομάδα . Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει ότι πρεσβεύει σε αυτό το νέο της ξεκίνημα».