Μ. Κουτεντάκης: «Να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΝΟΜ στη πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, θέλουμε στους Αγίους Δέκα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουτεντάκης για να ξεκινήσουν με επιτυχία και χαρά το νέο πρωτάθλημα.

Ο ικανός τεχνικός στάθηκε επίσης και στην αγωνιστική απραξία τόσων μηνών, τονίζοντας πως αποτελεί μειονέκτημα και για τις δύο ομάδες, ενώ όσο αναφορά τον αντίπαλο ΠΑΝΟΜ, ανέφερε ότι είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα που βρίσκεται συνεχώς ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα τα τελευταία χρόνια.

Στη δήλωση του για το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, τόνισε: «η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες και κινδύνους. Ο ΠΑΝΟΜ είναι μία αρκετά καλή ομάδα με εμπειρία και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά στους βαθμολογικούς πίνακες. Ένα μειονέκτημα και για τις δύο ομάδες, είναι η αγωνιστική απραξία όλους αυτούς τους μήνες. Εμείς έχουμε καταστρώσει τα σχέδια μας και εύχομαι οι ποδοσφαιριστές μου να ανταποκριθούν σε αυτά που έχουμε πει και δουλέψει. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να ξεκινήσουμε με επιτυχία και χαρά το νέο πρωτάθλημα».