Μ. Καλυκάκης: «Πρωτόγνωρο για μένα αυτό που ζω»

Ο προπονητής της Βόνης, Μιχάλης Καλυκάκης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μίλησε στο Grandsport.gr ,για την κατάσταση της υγείας του αλλά και της συζύγου του, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους, να προσέχουν και να προφυλάσσονται.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μ. Καλυκάκης και η σύζυγος του!

Ο έμπειρος τεχνικός, διανύει σήμερα (13/12) την πέμπτη ημέρα που έχει προσβληθεί από τον covid-19 και όπως τόνισε ο ίδιος, είναι κάτι το πρωτόγνωρο αυτό που ζει, ενώ ορισμένες φορές της ημέρας, η πίεση είναι μεγάλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Θέλω να πω σε όλους να προσέχουν, πραγματικά είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα αυτό που ζω, είναι η πίεση μεγάλη ορισμένες ώρες της ημέρας, ειδικά όταν πέφτει ο πυρετός, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία ταλαιπωρία και μία επικινδυνότητα.  Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο να προσέχει, να μην το παίρνει αψήφιστα όλο αυτό και ελαφριά, γιατί ο κίνδυνος δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει.

Είναι η Πέμπτη μέρα που διανύουμε σήμερα, έχοντας τον κορωνοϊό, ευτυχώς η σύζυγος μου είναι ασυμπτωματική, βγήκε θετικό το τεστ της, αλλά δεν έχει συμπτώματα. Εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου αλλά ούτε και στα χειρότερα. Όταν υπάρχει ο πυρετός, υπάρχει και μία αναστάτωση, αλλά όταν πέσει είναι όλα καλά».