Μ. Γαβριηλίδης: «Θα μπορέσει η Super League 2 να ξεκινήσει τέλος του μήνα»

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης.

Παράλληλα ανέφερε πως οι ερασιτεχνικές ομάδες δεν θα μπορέσουν φέτος να αγωνιστούν στο κύπελλο Ελλάδος, αφού αυτό αναμένεται να ξεκινήσει από τον τέταρτο γύρο και μετά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή τη Super league 2 και τη Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά. Με επαγγελματικό ποδόσφαιρο μόνο, δηλαδή. Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες. Θα μπορέσει τουλάχιστον η Σούπερ Λιγκ 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαϊου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν».