Κρατάς το μηδέν; Κερδίζεις!

Ο ΟΦΗ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη ψυχολογικού αλλά και βαθμολογικού χαρακτήρα και ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για την επιτυχία να κρατήσει η ομάδα πρώτη φορά το μηδέν.

Ναι δεν είδαμε το καλύτερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, ωστόσο ο ΟΦΗ κρατάει ένα αποτέλεσμα που μπορεί να πάρει ψυχολογία και φυσικά βαθμολογική ανάσα για την πορεία που κάνει να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος τόσο σοβαρή λειτουργία στην άμυνα και αυτό την οδήγησε στην τρίτη νίκη της εκτός έδρας. Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε μια κάκιστη Λάρισα και σίγουρα δεν θα ήταν θετικό κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού έβλεπε όσο περνούσε η ώρα να κάνει φάσεις και να απειλεί την εστία των “βυσσινί”.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια σπουδαία νίκη, αν σκεφτεί κανείς και τις απουσίες που είχε να διαχειριστεί ο 41χρονος τεχνικός, ωστόσο το μεγάλο μάθημα που πήρε σήμερα ο ΟΦΗ δεν ήταν άλλο από το να καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές τα πράγματα είναι απλά. Όσο κακό παιχνίδι και να κάνεις αν κρατήσεις το μηδέν σίγουρα θα πάρει κάτι θετικό σε όποια έδρα και να παίξεις. Έτσι σήμερα και ο ΟΦΗ το κατάφερε αφού κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στην άμυνα και σε μια φάση πέτυχε με τύχη το γκολ που της έδωσε το… τρίποντο και την ψυχολογία για την συνέχεια.

Ο ΟΦΗ πλέον έχοντας την ψυχολογία και πάλι στα… πόδια του, θα μπορέσει να δουλέψει ακόμα περισσότερο προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στο παιχνίδι με τον Άρη την ερχόμενη εβδομάδα στο “Γεντί Κουλέ”, αφού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και πάλι εκτός από τη νίκη μιας και μιλάμε για ένα παιχνίδι στην έδρα του.