Κομμωτήρια: Ο κύβος ερρίφθη – Ανοίγουν από Δευτέρα

Από την Δευτέρα (14/12) θα ανοίξουν και όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Την προσεχή Δευτέρα (14/12) αποφασίστηκε τελικά να γίνει το άνοιγμα των κομμωτηρίων, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας στο OPEN TV και στην συγκεκριμένη εκπομπή είπε πως η αγορά δεν αντέχει άλλη παράταση, αλλά και ότι τα λουκέτα στις επιχειρήσεις θα αποτελέσουν τον κανόνα κι όχι την εξαίρεση.

Την Πέμπτη (10/12) δημιουργήθηκε μεγάλη σύγχυση, καθώς υπήρξαν συγκεχυμένες πληροφορίες όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Από την πλευρά του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό, πως τα κομμωτήρια θα ανοίξουν μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα τόνισε τα εξής: «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση».

Όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η χρυσή τομή και τελικά οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο θα σηκώσουν ρολά.

Πηγή sdna.gr