Κ. Μπουμάκης: «Όλοι μαζί θα καταφέρουμε και θα νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης, με ανάρτηση του στο Facebook, έστειλε ένα εξαιρετικό μήνυμα ενότητας και στήριξης, προς όλους τους ανθρώπους για τις δυσκολίες που περνάμε τους τελευταίους μήνες λόγω του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπουμάκη στο Facebook: «Μια χρόνια φεύγει που για όλους μας ήταν ότι πιο απρόσμενο και καταστροφικό ζούμε από την γέννηση μας έως και σήμερα.

Μια νέα χρόνια ξημερώνει μαζί με την ελπίδα ότι όλοι μας κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσουμε στην προ κορωνοϊού εποχή και στην κανονικότητα της. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης και της αγάπης . Δεν έχουμε περιθώρια να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα… έχουμε υποχρέωση να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί μέχρι τέλους . Γιατί όλοι μαζί έχουμε καταφέρει πολλά !

Όλοι μαζί έχουμε ξενυχτήσει σε κάποιο νοσοκομείο ή σε κάποιο ιατρείο για έναν από εμάς… όλοι μαζί έχουμε κλάψει μετά από μια ήττα η μια ατυχία της ομάδας μας… όλοι μαζί έχουμε δακρύσει και έχουμε γίνει ένα μετά από μια σπουδαία νίκη… όλοι μαζί θα καταφέρουμε και θα νικήσουμε και αυτόν τον αόρατο εχθρό… γιατί όλοι μαζί μπορούμε… Όταν με το καλό τελειώσει και περάσει όλο αυτό, σημασία θα έχει να είμαστε όλοι εδώ και να μην λείπει ΚΑΝΕΙΣ μας.

 

Ας κρατήσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και όταν θα έρθει η ώρα… ας σηκώσουμε τα μανίκια όλοι μαζί
Να βγάλουμε από τον πάγο και να ξαναδώσουμε ζωή σε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας.
Εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές σε όλους μας!».