Κ. Μοχιανάκης: «Χαρούμενος που βοήθησα να πάρουμε τους 3 βαθμούς»

Ονειρική ήταν η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μοχιανάκη στο Λίντο καθώς στο ντεμπούτο του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα  του ποδοσφαιρικά βήματα, κατάφερε να σκοράρει και να βοηθήσει, ώστε το Λίντο να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα χρονιά.

Κ. Μοχιανάκης: «Επιστροφή στο σπίτι μου»

 

Αφού δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γκολ αλλά και συνολικά για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, εξήγησε πως η σκληρή δουλειά στην προετοιμασία έπιασε «τόπο» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σκόραρα στο ντεμπούτο μου με τη νέα μου ομάδα και έβαλα το πρώτο μου γκολ και βοήθησα με τη σειρά μου να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά τα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού και φάνηκε πόσο πολύ έχουμε δουλέψει αυτούς τους δύο μήνες. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει αρκετές φορές αν εξαιρέσουμε κάποιες στημένες φάσεις».

Ενώ για τη συνέχεια της σεζόν δήλωσε πως αν εκείνος και οι συμπαίκτες του συνεχίσουν να βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο το Λίντο θα μπορέσει να κάνει μία εξαιρετική πορεία. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια και αν συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο που είμαστε, η ομάδα μας θα κάνει μία εξαιρετική πορεία. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς».