Ημέρα αποφάσεων για FL και Γ Εθνική!

Σήμερα Παρασκευή είναι μία από τις πιο κρίσιμες ημέρες για το μέλλον της Γ Εθνικής αλλά και της Football League, καθώς άπαντες περιμένουν με αγωνία την απόφαση της επιτροπής για το μέλλον των δύο κατηγοριών.

Στις δύο κατηγορίες περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τις αποφάσεις της επιτροπής καθώς σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα επιστρέψουν ή όχι στην αγωνιστική δράση.

Όπως είπε και εχθές Πέμπτη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στον Realfm 97,8 έχουν αιτηθεί έναρξη των προπονήσεων σε αυτές τις δύο κατηγορίες λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχουμε ζητήσει την έναρξη προπονήσεων στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, στη Football League και τη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών, Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου Σάλας, τους αθλητές στα χιονοδρομικά και να ανοίξουν τα κολυμβητήρια και μέχρι την Πέμπτη θα προσθέσουμε και άλλα αθλήματα και άλλες κατηγορίες».

Όπως γίνεται αντιληπτό σήμερα είναι μία από τις κρισιμότερες ημέρες για τον μέλλον των δύο κατηγοριών αφού θα γίνει γνωστό αν οι ομάδες επιστρέψουν ή όχι στις προπονήσεις και μετέπειτα σε αγωνιστική δράση!