Η προαναγγελία της Super League 2 για το Διαγόρας-Εργοτέλης!

Ο Εργοτέλης δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Διαγόρα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Super League 2 ξεχώρισε τα αξιοσημείωτα στατιστικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση,

Συγκεκριμένα αναφέρει πως “Μπορεί σε ένα πρωτάθλημα το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κορυφή, ωστόσο το παιχνίδι “φωτιά” γίνεται στη Ρόδο, τελευταίο μάλιστα χρονικά, στις 3.30 μετά το μεσημέρι. Ο Διαγόρας υποδέχεται τον Εργοτέλη και έχουν κοινό στόχο να σταματήσουν τη βαθμολογική τους υποχώρηση, καθώς και οι δύο προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες.

Μέχρι το μεσημέρι της 13ης Μαρτίου ο Εργοτέλης ήταν με 28 βαθμούς στην κορυφή και ο Διαγόρας με 26 δεύτερος. Από εκείνη την ημέρα άρχισαν να χάνουν, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να είναι τώρα πέμπτος και ο Διαγόρας έκτος, με τους ίδιους ακριβώς βαθμούς!

Και τώρα κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους, για να κρατηθούν στην εξάδα. Ο χαμένος θα βρεθεί πιο κοντά στα Playout, ειδικά αν αυτός είναι ο Διαγόρας Ρόδου.

Στον πρώτο γύρο, στις 14 Φεβρουαρίου ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 (5′ σουτ Μπουτσάκης, 90′ σουτ Μανουσάκης) και υποχρέωσε τον Διαγόρα στην πρώτη του ήττα. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες σε επαγγελματική κατηγορία”.