Η Παναχαϊκή δεν θέλει την βοήθεια του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έκανε την πρόταση να βοηθηθούν οι παίκτες της Super League 2 και της Football League από όλες τις ομάδες της Super League, μέσω ενός ποσοστού που θα δώσουν οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας από τα χρήματα που έλαβαν από το solidarity της UEFA. Ομως υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις, καθώς η Παναχαϊκή φαίνεται ενοχλημένη από την πρωτοβουλία των Κρητικών επειδή, μεταξύ άλλων, από το Ηράκλειο ανέφεραν πως εάν γίνει αποδεκτή η πρότασή τους να γίνει μέσω του ΠΣΑΠ. Κάτι που οι Αχαιοί θεωρούν «υποτιμητικό» για εκείνους.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 προς απάντηση στην ευγενική πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την καταβολή ποσοστού στις ομάδες της Super League 2 και Football League από το ποσό που θα εισπράξουν οι ΠΑΕ της Super League 1 από το solidarity της UEFA απαντά τα εξής:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δεν επαιτεί. Δεν ζητάει από καμία ΠΑΕ βοήθεια και τόσους μήνες έχει αποδείξει με πλάνο και σωστή δομή πως θα ανταπεξέλθει από τον γολγοθά που βιώνει μαζί με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Λίγκας. Ακόμα όμως και να προχωρήσει η σχετική πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ότι θα γινόταν η οικονομική ενίσχυση μέσω του ΠΣΑΠ υποβαθμίζει ξεκάθαρα όλους τους προέδρους-χρηματοδότες των ΠΑΕ Super League 2-Football League που με νύχια και με δόντια αυτό το διάστημα παλεύουν για να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες τους.

Απαιτούμε την παύση των γελοίων γενναιοδωριών που υποτιμά προκλητικά τον πήχη της νοημοσύνης μας.