Η ατυχία του στέρησε την πρώτη νίκη

Σε ένα παιχνίδι όπου από τα πρώτα λεπτά έμοιαζε πως θα πάει στο… γκολ, ο ΟΦ Ιεράπετρας, δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του ιστορική νίκη, έχοντας μάλιστα χάσει μία μοναδική ευκαιρία με το πέναλτι του Γκίνη.

Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Ιεράπετρας θα έψαχνε και την πρώτη νίκη, η οποία θα ήταν ιστορική καθώς θα ήταν η πρώτη στην Β κατηγορία, όμως η ατυχία και η απειρία στέρησε από το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους και να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ σε αυτό «βοήθησε» και το πρόβλημα ανάπτυξης και από τις δύο πλευρές.

Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε κάπως ο ρυθμός, με τους Κρητικούς να έχουν την κατοχή και να χάνουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Γκίνη στο 65ο λεπτό, ένα πέναλτι όπου εάν ευστοχούσε, πολύ πιθανό να πανηγύριζαν οι «ασπρόμαυροι» την τεράστια νίκη.

Μπορεί για τέταρτο παιχνίδι να μην ήρθε η νίκη για τον ΟΦΙ και αυτή να ήταν η Τρίτη ισοπαλία στο «Βουζουνεράκειο» σε ισάριθμα ματς, ωστόσο δίνει την δική του «μάχη» στο πρωτάθλημα της Super League 2, και από παιχνίδι σε παιχνίδι μαθαίνει καλύτερα την κατηγορία και σύντομα θα έρθει και το πρώτο τρίποντο της σεζόν.