Η αποστολή του Εργοτέλη για τη Ρόδο

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Εργοτέλη που θα ταξιδέψει αύριο (06/04) το πρωί στη Ρόδο, για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, κόντρα στο Διαγόρα. 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε προπόνηση χαμηλής έντασης με στόχο να αποφορτιστούν οι παίκτες σωματικά, ενώ η προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο γήπεδο του Ιάλυσσου.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Νέραλ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τις θεραπείες, ενώ ο Σερβιλάκης ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων» και η αποστολή της ομάδας: «Προπόνηση χαμηλής έντασης με στόχο να αποφορτιστούν οι παίκτες σωματικά πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια rondos αλλά και τελειώματα φάσεων.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο της ομάδας μας ο Neral συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες ενώ ο Σερβιλάκης σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στην περιοχή της λεκάνης μετα από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τα Τρίκαλα που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση του.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Διαγόρα στην Ρόδο ( Τετάρτη 07/04/2021 / 15:30 / ΕΡΤ 3) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ιάλυσσου.

Η αποστολή της ομάδας μας θ’ αναχωρήσει για Ρόδο αύριο το πρωί και οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσουρι, Bote, Ποζατζιδης, Μαζουλουξης, Μπάτζιος, Κόλα, Πέιος, Ντουμάνης Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Kwateng, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης».