Η αντίδραση στο β΄ μέρος να γίνει οδηγός για τη συνέχεια!

Ιστορική ημέρα η σημερινή για τον ΟΦ Ιεράπετρας καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας, με το τελικό 1-1 μάλλον να τον…αδικεί παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ.

Οι Ιεραπετρίτες μπήκαν μουδιασμένοι και το άγχος δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν πολλές καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το πέναλτι του Βογιατζή στον Σμυρλή το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαστάκος έφερε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση την ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη σε δύσκολη θέση και μάλλον το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους με το σκορ να παραμένει ως έχει ήταν ότι χρειαζόταν οι «ασπρόμαυροι».

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΙ είχε την καθολική υπεροχή. Πίεση, καλή κυκλοφορία, και σημαντικές ευκαιρίες και φυσικά το πολυπόθητο γκολ του Γκίνη το οποίο είναι και το πρώτο τέρμα των Ιεραπετρίτων στην κατηγορία.

Σίγουρα η εικόνα της ομάδας κυρίως στο δεύτερο μέρος αφήνει θετικές εντυπώσεις και επιτρέπει στο στρατόπεδο του ΟΦΙ να… ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ποιότητα στο ρόστερ υπάρχει και αυτό μάλιστα φάνηκε ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και σίγουρα ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία.

Ο ΟΦΙ μπορεί να μην πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ωστόσο έδειξε στοιχεία ομάδας που δεν τα παρατάει και σε μία αρκετά δύσκολη κατηγορία όπως είναι το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι αρκετά σημαντικό να παλεύεις μέχρι τέλους.

Το μόνο που θα πρέπει να «προβληματίσει» είναι το άγχος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές στο πρώτο μέρος, ωστόσο αν αναλογιστούμε το μεγάλο διάστημα αποχής και φυσικά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην συγκεκριμένη κατηγορία σαφώς και δικαιολογείται…