Γιώργος Τζατζιμάκης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη Σούδας, παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Γιώργος Τζατζιμάκης .

Η ομάδα της Σούδας συνεχίζει την προετοιμασία της καθημερινά, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και ο 36χρονος τεχνικός ο οποίος αντικατάστησε τον Νίκο Μαναρώλη, μίλησε στο Grandsport.gr για την ανάληψη των καθηκόντων του, για τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά, αλλά και για το αν θεωρεί πως η αποχή θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της επανέναρξης.

Συγκεκριμένα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ανέφερε: «Μετά την αποχώρηση του κ. Μαναρώλη για τον ΟΦ Ιεράπετρας, μου έγινε η πρόταση από την ομάδα να αναλάβω τα ηνία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το υπόλοιπο τιμ παραμένει το ίδιο και αυτό είναι στα υπέρ και για εμένα είναι μία πρόκληση και φυσικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Στόχος μας είναι η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, παίζοντας πάντα ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το πως η μεγάλη αποχή θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές ανέφερε: « Σίγουρα η πεντάμηνη θα επηρεάσει όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα και ομάδες που είχαν παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο ενδέχεται να μην εμφανιστούν ίδιες μετά την επανέναρξη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, ούτως ώστε να είμαστε απόλυτα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».