Γ. Ταουσιάνης: «Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του εμφανίστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα για τη νίκη ανέφερε: “Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα, αφού ήρθε κόντρα σε μια ομάδα για την οποία ξέρουμε όλοι τις δυνατότητες της και από την άλλη γιατί μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα όπως και να έχει υπήρχε μια ψυχολογική επιβάρυνση. Γι αυτό είπα στην αρχή ότι είναι σπουδαίο αποτέλεσμα”.

Για την αναμέτρηση: “Τώρα για το ματς. Στο πρώτο μέρος είχε ρυθμό, ποιότητα, στο δεύτερο μέρος είδαμε ένα ματς με πάθος, θέλησης και από τις δύο ομάδες, μονομαχίες, στο οποίο εμείς επιτέλους μετά από δύο παιχνίδια μπορέσαμε και κάναμε τις στιγμές μας γκολ. Αυτό που μας έλλειπε στα προηγούμενα ματς. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας χρησιμοποίησε κι άλλα χαρακτηριστικά τα οποία δεν είχε δείξει στις προηγούμενες αναμετρήσεις και τα οποία δείξανε ότι χρειάζονται και αυτά και πήραμε το σπουδαίο τρίποντο, γιατί θεωρώ ότι δεν μας άξιζε ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε πάρει κάτι βαθμολογικά”.