Γ. Ταουσιάνης: «Αισθάνομαι τυχερός με αυτά τα παιδιά»

Μετά την μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού, ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, ανέφερε στις δηλώσεις του, πως ποδοσφαιριστές τους, έδειξαν τρομερή ψυχραιμία και ανέτρεψαν το σκορ.

Με «μαγικό» Τσέλιο, απίστευτη ανατροπή κορυφής ο Εργοτέλης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι θα αγωνιστούν δύο πάρα πολύ καλές ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ενδεχομένως θα βλέπαμε ένα ματς το οποίο θα διαφήμιζε την κατηγορία και θα δικαιολογούσε το ότι πάρα πολύς κόσμος ασχολείται με τη Super League 2. Έτσι έγινε με ένα συναρπαστικό παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν με καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες.

Μπορεί να δεχθήκαμε την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, παρόλα αυτά κάναμε ένα εξαιρετικό εικοσάλεπτο και δίκαια νομίζω ισοφαρίσαμε. Από εκεί και πέρα υποφέραμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κι αυτό γιατί δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα δίνοντας δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στον αντίπαλο.

Μπαίνοντας μετά στην επανάληψη και θέλοντας να αλλάξουμε αυτή την εικόνα του δεύτερου μισού του πρώτου, δεχτήκαμε πάλι την ψυχρολουσία του γκολ, στο ξεκίνημα κι εδώ είναι το σημείο που θέλω να βγάλω το καπέλο σ´ αυτά τα παιδιά και να πω ότι αισθάνομαι τυχερός που τα έχω ποδοσφαιριστές.  Η ηρεμία, η ωριμότητα και η υπομονή που έδειξαν κάνοντας μία τεράστια ανατροπή απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.  Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε!»