Γ. Στειακάκης: «Ο κορωνοϊός έριξε τις μάσκες και φάνηκε η αλήθεια»

Ο Πρόεδρος του ΓΣ Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τόνισε πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, σε αυτήν που έχει εμπορικότητα και «πουλάει» και σε αυτήν που παράγει αθλητισμό, Έλληνες νέους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στο Υπουργείο και στην ΕΠΟ, από τα οποία δεν λαμβανουν καμία στήριξη.

Η ανάρτηση του στο facebook: «Περί ποδοσφαίρου και κοροϊδίας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διακρίνεται σε δυο βασικές κατηγορίες, αφενός σε αυτή που «πουλάει», δηλαδή έχει εμπορευσιμότητα και απήχηση στον πολύ κόσμο (Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης και λοιπή SL 1, για να έχουν να παίζουν οι πρώτοι τρεις) και αφετέρου σε αυτή που παράγει αθλητισμό, Έλληνες νέους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους, αλλά και βρίσκεται σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας για το καλό του τόπου.

Ο κορωνοϊός έριξε τις μάσκες και φάνηκε η αλήθεια. Το υπουργείο και η ΕΠΟ, εκ της θέσεως τους, ακριβώς το αντίθετο όφειλαν να υποστηρίζουν, αλλά δεν το κάνουν.

Στο τέλος θα τους μείνει η βιτρίνα άδεια και θα κοιτάνε τους εαυτούς τους μέσα από την τζαμαρία, γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν είμαστε ούτε κορόιδα ούτε ούτε χειροκροτητές ιδιωτικών συμφερόντων».