Γ. Νικολιδάκης: «Συγχαρητήρια στη διαιτησία, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Αετό Ανωγείων όπου η ομάδα του πήρε σπουδαία νίκη πρόκριση, μίλησε ο προπονητής του Ασημίου, Γιάννης Νικολιδάκης.

Ο ίδιος αφού συνεχάρη την διαιτησία και έκανε έκκληση στην ΕΠΣΗ ούτως ώστε να υπάρχουν τέτοιοι αξιολογημένοι διαιτητές, εξήγησε πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά είπε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη διαιτησία και να κάνω έκκληση προς την ΕΠΣΗ, ώστε να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες αξιολογημένες όχι μόνο εντός αλλά και εκτός έδρας, για να γίνονται όμορφα παιχνίδια και να κερδίζει ο καλύτερος.

Ήταν ένα πολύ όμορφο απέναντι σε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Είχαμε καλές στιγμές όπως είχανε και εκείνοι, εμείς ευτυχήσαμε στο 94΄ να σκοράρουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Σημασία για εμάς έχει η συνέχεια και το παιχνίδι με τον ΟΦΑΜ το οποίο αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Είναι το τρίτο μας παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. μετά τα παιχνίδια με τον Αετό και τις Ασίτες και καταλαβαίνεται ότι είναι δύσκολο ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».