Γ. Μαυρωτάς: «Η Super League 2 θα πρέπει να περάσει από την επιτροπή λοιμωξιολόγων»

Στην ΕΡΤ «96,1» μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς όπου άφησε ανοιχτό το μέλλον της Super League 2, που όπως είπε θα πρέπει να περάσει από την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά για το μέλλον της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «αναμένουμε. Στην αρχή δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα. Τώρα θα περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η Super League 1 το έχει αυτό, το έχει δουλέψει. Έχει δώσει τις εξετάσεις το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα κρούσματα και δεν είναι και λίγα. Η Super League 1 και η Basket League συνεχίζουν, οι άλλες είναι υπό εξέταση.  όπως και το βόλεϊ, το χάντμπολ με εβδομαδιαίο τεστ.

Σιγά σιγά αν ανακοπεί αυτή η ραγδαία αύξηση, με τα μέτρα και την πειθαρχία θα ανοίξουν ξανά. Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων».

Όπως γίνεται αντιληπτό το τι μέλλει γενέσαθαι με περίπτωση της Super League 2 παραμένει ανοιχτό, αλλά την ίδια στιγμή δεν επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία που υπήρχε πως στις 15 θα γίνει η σέντρα όπως είχε οριστεί.