Γ. Γιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης… τρέλανε κόσμο για ακόμη μία φορά, καθώς χθες (27/01) πέτυχε άλλο ένα «καρέ» τερμάτων, φτάνοντας τα 20 γκολ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα!

Μαγικός Γιακουμάκης καρέ τερμάτων κόντρα στην Φίτεσε!

Ο κρητικός επιθετικός, μετά την τρομερή του εμφάνιση κόντρα στην Φιτέσε μίλησε στην «De Telegraaf» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν στο επόμενο παιχνίδι, φοράει την φανέλα της Φένλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Στέκομαι ακόμα εδώ. Μένουν ακόμη λίγες μέρες. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φορούσα τη φανέλα  της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος γι αυτό. Αλλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα ισχύει για το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δεν είναι μόνο η δική μου απόφαση, αλλά είναι απόφαση και του συλλόγου. Εάν γίνει μια πολύ μεγάλη προσφορά, πρέπει να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Δεν είμαι απασχολημένος με το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες. Ο μάνατζερ μου μπορεί να το κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκεκριμένο θα πρέπει να το σκεφτώ. Είναι, επίσης, μια δύσκολη στιγμή φυσικά λόγω του κορωνοϊού, που επηρεάζει τις επιλογές που πρέπει να κάνουν οι σύλλογοι».