Γ. Ανωγειανάκης: «Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Δηλώσεις παραχώρησε στο Grandsport.gr ο προπονητής του Γιούχτα 2010 Γιώργος Ανωγειανάκης ο οποίος αφού ευχήθηκε μία καλή χρονιά με υγεία αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στις Γούβες όπου ευχήθηκε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες. Ελπίζουμε η χρονιά να ξεκινήσει και να μην υπάρξει ξανά κάποια διακοπή όπως πέρσι. Εύχομαι όλα τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, καθώς έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2005 – 2006 που κάνουν τώρα τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα αλλά και πολλά παιδιά ηλικίας 20 – 23 ετών που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Όσο αναφορά το παιχνίδι του Σαββάτου εύχομαι η ομάδα να δείξει ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε μία πολύ έμπειρη και αξιόλογη ομάδα όπως είναι οι Γούβες. Όπως έχω πει και στο παρελθόν το πλάνο που έχουμε σαν ομάδα είναι τόσο εντός όσο και εκτός έδρας  να παίζουμε το ποδόσφαιρό που μας αρέσει και εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».