«Φουλάρει» για το δεύτερο «διπλό»

Το πρωί της Τετάρτης (28/10), ανήμερα της Εθνικής Εορτής, προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ, ξεκινώντας ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (1/11) με αντίπαλο τον Άρη Ρεθύμνου για την 4η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Οι Ατσαλενιώτες, μετα τη σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Ηροδότου, θα επιδιώξουν να παραμείνουν σε… τροχιά θετικών αποτελεσμάτων, κερδίζοντας για δεύτερη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις, εκτός έδρας.

Υπενθυμίζουμε, στη πρεμιέρα, επικράτησαν 0-2 της Νεάπολης, ξεκινώντας με το… δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ η δεύτερη «έξοδος» τους θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή.
Στα αγωνιστικά πάντως, με εξαίρεση τους στρατευμένους Νίκολι-Γιαλυτάκη και τον Ρωμανάκη που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, όλοι οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά, μη δημιουργώντας αρνητικά… ερωτηματικά στον Αντώνη Ανδρουλάκη.

Η προετοιμασία του ΠΟΑ θα συνεχιστεί με προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, παραμονές του αγώνα με την ομάδα του Άρη Ρεθύμνου.