Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χερσονήσου το νέο σωματείο «Ευγένιος Γκέραρντ»

Χθες (25/01) παρουσιάστηκε στον Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο, το νέο αθλητικό σωματείο «Ευγένιος Γκέραρντ», με την καινούργια ομάδα να ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο, που δέχτηκε τη συνάντηση προκειμένου να ενημερωθεί για το όραμα του νέου σωματείου.

Παρουσίασαν στο Δήμαρχο Χερσονήσου το νέο «Αθλητικό Σύλλογο Ευγένιος Γκέραρντ»

Ο κ. Σέγκος ήταν θετικός και εξέφρασε αμέσως την στήριξη του στην προσπάθεια που γίνεται για το νέο σωματείο το οποίο θα έχει στόχο, να συνεχίσει το όραμα του Ευγένιου Γκέραρντ, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου από τις μικρές ηλικίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου, αναφέρει: «Πριν μερικές μέρες ανακοινώσαμε την ίδρυση του σωματείου μας με την ονομασία «Αθλητικός Σύλλογος Ευγένιος Γκέραρντ’».

Η έδρα του σωματείου είναι το χωριό Ελιά Πεδιάδος το οποίο ανήκει στο δήμο Χερσονήσου και για τον λόγο αυτό ζητήσαμε συνάντηση με το Δήμαρχο κύριο Γιάννη Σέγκο ο οποίος μας δέχθηκε με χαρά. Σκοπός της συνάντησης μας ήταν η παρουσίαση του σωματείου και να τον ενημερώσουμε για το όραμα που έχουμε για το μέλλον.

Ο Δήμαρχος από την αρχή της συζήτησης έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και άκουγε με προσοχή τους λόγους που μας οδήγησαν στη δημιουργία του σωματείου. Ήταν θετικός για την όλη διαδικασία και μας εξέφρασε αμέσως την στήριξη του στην προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του!».