«Εξάσφαιρη» η Παλιανή

Η Παλιανή πέτυχε εμφατική νίκη με αντίπαλο τον Ζαρό, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-1, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με το Άλογο Μαλεβιζίου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι, σημειώνοντας δύο γκολ στο 2’ και στο 8’ με τους Ποτηράκη και τον Κοσμαδάκη, αντίστοιχα.

Στο 25’ ο Ζαρός μείωσε, με απευθείας φάουλ του Βαγγέλη Αλμπαντάκη, όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο Κοσμαδάκης με πέναλτι έκανε το 3-1.

Πριν τη λήξη του πρώτου μέρος, η Παλιανή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1, με καταπληκτικό γκολ του Σπινθουράκη στο 35’ και γκολ του Οικονομάκη στο 40’.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50’, ο Ποτηράκης σημείωσε δεύτερο προσωπικό γκολ και έγραψε το τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις:

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης Χ. (65’ Κασσωτάκης), Γιώνης, Οικονομάκης Κ., Οικονομάκης Γ., Φουντουλάκης Σ., Σπινθουράκης Σ., Γουβιανάκης (50’ Κάλλας), Σαξόνης (2’ λ.τ. Ζερεμάκης), Ποτηράκης (65’ Γιαργιανάκης), Κοσμαδάκης.

Ζαρός: Αλμπαντάκης, Ρομπογιαννάκης, Λειβαδίτης, Καργάκης (81’ Καπετανάκης), Χαραλαμπάκης (46’ Δουλγεράκης), Αλμπαντάκης Β., Σαριδάκης Κ. (68’ Τζαγκαράκης), Καπανταϊδάκης, Τουφεξής, Ξεκαρδάκης (73’ Ρομπογιαννάκης Ζ.), Ξηρουδάκης (46’ Σαριδάκης Ν.).