«Εσωτερική» μεταγραφή με Καπουράνη για τον Εργοτέλη

Επαγγελματικό συμβόλαιο προσέφερε ο Εργοτέλης στο νεαρό ποδοσφαιριστή, Στάθη Καπουράνη, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 19χρονος επιθετικός, ευχαρίστησε στις πρώτες του δηλώσεις ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, την οικογένεια του, τους προπονητές του αλλά και την διοίκηση του Εργοτέλη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Σε μια ακόμα μεταγραφή εκ των έσω προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Ο λόγος για τον Στάθη Καπουράνη ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο νεαρός επιθετικός γεννηθείς στις 20/09/2001 στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει σε ό,τι κάνω όλα αυτά́ τα χρόνια καθώς επίσης και όλους τους προπονητές που δούλεψα μαζί τους και με βοηθήσαν να βελτιωθώ́ και να φτάσω σε αυτό́ το σημείο που βρίσκομαι σήμερα. Παράλληλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και μου δίνει την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα. Από́ την μεριά́ μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ́ για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν»

Να σημειώσουμε ότι ο Στάθης Καπουράνης προέρχεται απ’ τις ακαδημίες του συλλόγου μας. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν με την φανέλα της Κ19 ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ενσωματωθεί με την ομάδα μας ακολουθώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας».