ΕΠΣΗ: «Παράταση έως 13/10 για τις οφειλές»

Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, γνωστοποίησε πως δίνεται παράταση στα σωματεία να καταβάλλουν τις οφειλές που έχουν σε εκείνη ή στην ΕΠΟ έως και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, παρ’ ότι στον ΚΑΠ αναφέρει πως θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Υπενθυμίζουμε, ήδη η ΕΠΣΗ είχε γνωστοποιήσει πως έχει ζητήσει από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ να υπάρξει ρύθμιση οφειλών και όπως υποστηρίζουν δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής απάντηση και αναμένουν νεότερες εξελίξεις…

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει: «Στο άρθρο 7, παρ.3 εδ. ε του Κ.Α.Π. (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020) αναφέρεται ότι σε περίπτωση που οφείλονται χρηματικές ποινές είτε υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις, από οποιαδήποτε αιτία προς την ΕΠΟ και την διοργανώτρια, προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση τους, το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη του.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με επιστολή της προς τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση των οφειλών των σωματείων χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει δοθεί απάντηση.

Έτσι δίνεται παράταση στα σωματεία για να καταβάλουν τις οφειλές τους στην ΕΠΣΗ μέχρι την επόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ενώ εφόσον έχει υπάρξει απάντηση από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ στο αίτημα για ρύθμιση, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την ΕΠΟ».