Επιστρέφει ο Μαουσέρο, παραμένει εκτός ο Σέχου

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 15:00 τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 2, με τον Μαουσέρο να επιστρέφει μετά την τιμωρία του.

Ο Σέχου παραμένει εκτός πλάνων για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ενώ επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς ο Αποστολίδης, όμως δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΙ: «Στην Νίκαια θα πάει ο ΟΦΙ την Κυριακή να παίξει με τον Ιωνικό. Πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον πολύ φιλόδοξο φέτος Ιωνικό.
Ένα Ιωνικό με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια βαδίζουμε χέρι – χέρι με την έννοια ότι πριν δύο χρόνια μαζί ανεβήκαμε από την Γ Εθνική στην football league και πέρυσι πάλι μαζί ανεβήκαμε από την football league στην SL2. Αυτός ο ανταγωνισμός αν και θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει εχθρικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες , τελικά έγινε το αντίθετο και οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές.

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι αυτά τα τέσσερα παιγνίδια τα δύο τελευταία χρόνια όπου στο Βουζουνεράκειο έχουμε δύο ισοπαλίες ενώ στην Νίκαια από μία νίκη κάθε ομάδα.

Στον ΟΦΙ επιστρέφει μετά την τιμωρία ο Μαουσέρο , ο Σέχου παραμένει εκτός πλάνων ενώ ο Αποστολίδης επανέρχεται σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς αλλά δεν νομίζουμε ότι θα είναι έτοιμος για την Κυριακή.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ξανά από την ERTflix».