Επέστρεψαν στις προπονήσεις με απουσίες

Γήπεδο πάτησαν ξανά οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Γιάννη Ταουσιάννη να βλέπει τους Μπότε, Σαρρή, Καπουράνη και Μπουρσέλη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων.

Στα θετικά ο τεχνικός του Εργοτέλη είδε τους Κόατενγκ και Ποζατζίδη να βγάζουν μέρος της προπόνησης και να επιστρέφουν σιγά σιγά σε κανονικό πρόγραμμ.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη αναφέρει:

Μετά από δυο ημέρες ξεκούρασης το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου συνεχίζοντας την προετοιμασία του.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν στο γήπεδο ιδιαίτερα ευδιάθετοι εκτελώντας πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε με passing games και συνεχίστηκε με παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας. Το κύριο μενού της σημερινής ημέρας ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Bote, Σαρρής, Καπουράνης και Μπουρσέλης, ενώ μέρος του προγράμματος κατάφεραν να βγάλουν οι Kwateng και Ποζατζίδης.

Νέο ραντεβού δόθηκε για αύριο στις 9 το πρωί.