Επέκταση συνεργασίας με «Team Sports Center»

Την επέκταση της συνεργασίας με την «Team Sports Center» του Γιάννη Κοντάκη, ανακοίνωσε επίσημα ο Πόρος, που τη φετινή χρονιά θα φοράει ρούχα «Capelli Sport». Παράλληλα, η Ηρακλειώτικη ομάδα, γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ρουχισμού, μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πόρου, αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει επίσημα πλέον ότι και για την τρέχουσα σεζόν που θα είναι και η 5η συνεχόμενη, θα συνεργαστεί με το κατάστημα αθλητικών ειδών και αξεσουάρ “Team Sports Center”, ιδιοκτησίας του κυρίου Γιάννη Κoντάκη, που εδρεύει στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 41 στο Ηράκλειο. Η ομάδα μας συμφώνησε μέσω του “Team Sports Center” ως αποκλειστικό προμηθευτή ένδυσης και αξεσουάρ για την τρέχουσα σεζόν να έχει συνεργασία με άλλο ένα παγκόσμιο και διεθνούς φήμης brand την “Capelli Sport”.

Η “Capelli Sport” είναι αμερικανική εταιρεία που η έδρα της στην Ευρώπη και οι κεντρικές αποθήκες της βρίσκονται στη Γερμανία.

Η “Capelli Sport” και το “Team Sports Center” θα ντύσουν φέτος την ομάδα μας με εκπληκτικά ρούχα με φοβερό “design” και άριστη ποιότητα.

Άλλη μία φορά η ομάδα μας επέλεξε να επενδύσει στην ποιότητα καθώς θέλει οι ποδοσφαιριστές της να ειναι πλήρως ικανοποιημένοι και δεν υπολόγισε για άλλη μία φορά το οικονομικό κόστος!

Η ομάδα μας πλήρως ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με το “Team Sports Center”, συνεχίζει να εμπιστεύεται τις επιλογές και τις συνεργασίες της συγκεκριμένης επιχείρησης και επέλεξε ως προμηθευτή για φέτος την “Capelli Sport”.

Το “Team Sports Center” σε συνεργασία με την “Capelli Sport” θα διοργανώσουν εκδήλωση σε χώρο που θα ανακοινωθεί για την παρουσίαση όλου του ρουχισμού της ομάδας και των επίσημων εμφανίσεών της με την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοιού. Η ομάδα μας πλέον μπαίνει δυναμικά στην τρέχουσα σεζόν, κάνοντας τη διαφορά και στον τομέα της ένδυσης».