Εντατικές προπονήσεις με «φόντο» την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η ομάδα του Εργοτέλη συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις και περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησαν οι «κιτρινόμαυροι», ήταν εισαγωγικές ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδια περιορισμένου χώρου και χρόνου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπόουτ, Σαρρής, Καπουράνης και Μπουρσέλης, ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Κουατένγκ και Ποζατζίδης.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

«Με τις μηχανές να ανάβουν στο μέγιστο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πραγματοποίησαν την καθιερωμένη τους προπόνηση.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι κιτρινόμαυροι, ήταν πολύ υψηλής έντασης με τους τόνους να ανεβαίνουν ξανά, με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος (24/10). 

Η προπόνηση ξεκίνησε με εισαγωγικές ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια περιορισμένου χώρου και χρόνου. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμα ημέρα οι Bote, Σαρρής, Καπουράνης, Μπουρσέλης. Στα ευχάριστα το γεγονός ότι μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Kwateng και Ποζατζίδης, σε συνδυασμό με τα ατομικά τους προγράμματα μετρώντας σιγά σιγά αντιστροφή για την ενσωμάτωση τους στους κανονικούς ρυθμούς . 

Για Πέμπτη (08/10), έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση».