Εκλογές ΕΠΟ: Ο Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητά του για την προεδρία

Παίζει… μπάλα μόνος του ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας δεν είναι πλέον υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Κώστας Νίκας δεν είχε και πολλές πιθανότητες για την προεδρία της ΕΠΟ μπροστά στον Θοδωρή Ζαγοράκη και έτσι το πρωί του Σαββάτου με δήλωση του ενημέρωσε πως απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:  “Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποιήσης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρη Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας”.