Εισήγηση διακοπής ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

Σε εισήγηση διακοπής όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ως μέτρο αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προχώρησε η επιτροπή λοιμωξιολόγων και αναμένονται οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το εάν εφαρμοστούν όλα ή μέρος των εισηγηθέντων μέτρων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχει εισηγηθεί επτά μέτρα, ένα εκ των οποίων είναι η απαγόρευση σχολικών πρωταθλημάτων και αγώνων ερασιτεχνικών σωματείων με εξαίρεση τα παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών, που θα συνεχιστούν κανονικά.

Πέραν αυτών, έχουν εισηγηθεί, καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως… χρώματος περιοχής, κλείσιμο εστίασης, απαγόρευση κυκλοφορίας από 21:00 ή 22:00 το βράδυ, μείωση ποσοστού πιστών που μπαίνουν στις εκκλησίες, επέκταση τηλεργασίας και απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός νομού στις πορτοκαλί περιοχές μετά τις 21:00.

Μένει να ανακοινωθούν τα μέτρα που θα ληφθούν από την Κυβέρνηση και να επιβεβαιωθεί εάν θα ακολουθήσει τις εισηγήσεις της Επιτροπής.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν προτάσεις οι οποίες θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή για 30 ημέρες, σύμφωνα πάντα με τους Λοιμωξιολόγους.