Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή!

Το δικαστήριο προχώρησε σε μία ιστορική απόφαση, καθώς ανακοίνωσε πως η Χρυσή Αυγή κρίνεται ένοχη ως εγκληματική οργάνωση! Ένοχοι κρίθηκαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ ένοχος κρίθηκε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Βγήκαν οι αποφάσεις της δίκης της Χρυσής Αυγής, με το δικαστήριο να ανακοινώνει πως τα 17 πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, κρίνονται ένοχα για εγκληματική οργάνωση, οι επτά μάλιστα, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης!

Ένοχοι για εγκληματικοί οργάνωση, κρίθηκαν οι, Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Παππάς, Ματαθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Μίχος, ενώ ένοχοί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, οι Άγγος, Αποστόλου, Καζαντζόγλου, Καλαρίτης, Μιχαλάρος, Μπαρέκας, Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόπορη, Ρουπακιάς, Σκιατούνης, Σκάλκος, Στεργιοπουλος, Στρατος, Τσακανικας, Τσορβας, Τσαλικης, Χατζηδακης, Χρυσαφιτης.

Το δικαστήριο ξεκίνησε με την απόφαση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, όπου έκρινε ένοχο τον Γιώργο Ρουπακιά, ενώ από τους 17 κατηγορούμενους, κρίθηκαν ένοχοι οι 15.

Για την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ, κρίθηκαν ένοχοι οι Αναστάσιος Πανταζής, Χρήστος- Αντώνιος Χατζηδάκης, Κυριάκος Αντωνακόπουλος και Ιωάννης Καστρινός, ενώ όσον αφορά την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες, κρίθηκαν ένοχοί και οι πέντε, Αναστάσιος Πανταζής πυρηνάρχης Περάματος, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Αγριογιάννης, Θωμάς Μαριάς και Μάρκος Ευγενικός.

Το κείμενο ανανεώνεται…