Έχουν να λένε για την φιλοξενία του Ο.Φ. Αρμένων στον Πόρο

Οι “μπλε” με ανακοίνωση τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του Ο.Φ. Αρμένων Γιώργου Δρουδάκη στο φιλικό που έδωσε η ομάδα το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Άρη Ρεθύμνου.

Η ενημέρωση του Πόρου αναφέρει:

Σ’ ένα πολύ οικείο περιβάλλον αγωνίστηκαν με τον Άρη Ρεθύμνου την Κυριακή το απόγευμα (04/10) οι “μπλε”, χάρη στην τρομερή φιλοξενία του προέδρου του Ο.Φ. Αρμένων Γιώργου Δρουδάκη και του προπονητή της ομάδας Μιχάλη Τριχάκη.

Σαν στο… σπίτι του στους Αρμένους ο Πόρος. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε η αποστολή των “μπλε” στο γήπεδο οι άνθρωποι των Αρμένων φρόντισαν τα μέλη αυτής να νιώσουν πολύ όμορφα και να μην τους λείψει το παραμικρό. Ενώ αμέσως μετά το τέλος του φιλικού ο Γιώργος Δρουδάκης με τον Μιχάλη Τριχάκη (πατέρας του μέσου του Πόρου Ηλία Τριχάκη) έκαναν το τραπέζι στον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας στην πλατεία του χωριού.

Ήταν μία αξέχαστη κρητική φιλοξενία που θα την θυμούνται για καιρό οι “μπλε” από ένα οργανωμένο σωματείο της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου που χάρη στους υπέροχους ανθρώπους του έχει εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις με αποδυτήρια, σκεπαστή εξεδρα, γραφεία, καφετέρια και δεν του λείπει τίποτα. Σωματείο- κόσμημα για το Ρέθυμνο και την Κρήτη.