Ε. Σερπετζόγλου «Η τύχη και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να βρεθούμε αντίπαλοι»

Τρία χρόνια ως ποδοσφαιριστής του Ραύκου και τα δύο εξ αυτών ως αρχηγός ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Ευθύμης Σερπετζόγλου την ερχόμενη Κυριακή 18/10 να βρεθεί κόντρα στην παλιά του ομάδα στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr χαρακτήρισε ως πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη τη συγκεκριμένη κατάσταση ενώ εξήγησε πως παρά τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με παίκτες και τη διοίκηση του Ραύκου την Κυριακή οι «δύο» τους θα είναι αντίπαλοι και πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να κερδίσει η ομάδα του ο ΟΦΑΜ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και το ιδιαίτερο, έφυγα από την ομάδα που έπαιξα τρία χρόνια και δύο σαν αρχηγός και η τύχη και η μοίρα μας τα έφερε έτσι ώστε να παίξω αντίπαλος. Εγώ διατηρώ πολύ καλές σχέσεις και με τους ποδοσφαιριστές και με την διοίκηση του Ραύκου, αλλά δεν αναιρεί το ότι είμαστε αντίπαλοι.

Φέτος αγωνίζομαι στον ΟΦΑΜ και θα κάνω ότι καλύτερο γίνεται για την ομάδα, ώστε να κερδίσει και να πάρει του τρεις βαθμούς για το πρωτάθλημα. Όσο καλές σχέσεις και να έχεις, στο 90λπετο είμαστε αντίπαλοι και η ομάδα μου είναι ο ΟΦΑΜ».

Στη συνέχεια μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην καινούργια του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Άγιο Δημήτριο αλλά και πως με θετική σκέψη θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το ματς κόντρα στο Ραύκο.

Χαρακτηριστικά είπε: «Στην καινούργια μου ομάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό, όλοι δουλεύουμε και προσπαθούμε με στόχο το καλό της ομάδας. Ακούμε αυτά που μας λέει ο προπονητής ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό.

Το πρώτο παιχνίδι πάντα έχει δυσκολίες και απρόοπτα παρόλο που πήραμε την ισοπαλία και παρόλο που δεν «πιάσαμε» την απαιτούμενη απόδοση, από τις έξι κλασσικές ευκαιρίες που είχαμε, ήμασταν άτυχοι. Δεν το βάλαμε κάτω, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να φτάσουμε και στη νίκη. «Κοιτάμε» μπροστά, είμαστε αισιόδοξοι, με θετική σκέψη, να πάρουμε το παιχνίδι με τον Ραύκο».