Δύο απουσίες και ένας αμφίβολος για την πρεμιέρα στον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Μινωική αρχίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τον Μάριο Σηφάκη να έχει δύο ποδοσφαιριστές εκτός “μάχης” και έναν αμφίβολο.

Οι “ασπρόμαυροι” αναμένεται να ξεκινήσουν την χρονιά στην έδρα τους κόντρα στην ανανεωμένη Μινωική και μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μπει η ομάδα με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Στην προσπάθεια αυτή ο νεαρός τεχνικός θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Χατζησεβαστού, ο οποίος είχε χτυπήσει σοβαρά στο φιλικό με τον Ρωμανό, αλλά και τον Γιάννη Ξημεράκη, ο οποίος μπαίνει σε ατομικό πρόγραμμα και μοιάζει απίθανο να προλάβει την πρεμιέρα.

Τώρα όσον αφορά τον Σαράντο Σακλαμάκη, ο νεαρός επιθετικός θα δοκιμάσει στην σημερινή προπόνηση να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ομάδας κάτι που κρίνει αμφίβολη την συμμετοχή του στο ματς με την “Μπάρτσα”.

Όλοι οι άλλοι είναι κανονικά στην διάθεση του Μάριου Σηφάκη, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να ξεκινάει νικηφόρα το πρωτάθλημα, αφού στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.