Δίπλα στον ΟΦΗ το «Ασκληπιός Διάγνωσις»

Συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο.

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» συνεχίζει να βρίσκεται στο «πλευρό» της ομάδας του ΟΦΗ, φροντίζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων».

Ο καρδιολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Διαγνωστικού κέντρου,  Φάνης Ζαμπετάκης, ο οποίος εξέτασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, να εύχεται σε δηλώσεις του, «με την προσδοκία ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα προσφέρει σε όλους μας συναρπαστικές στιγμές, ευχόμαστε σε παίκτες, προπονητή, ηγεσία και διοίκηση, υγεία και επιτυχίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Κωσταντίνος Μπαλογιάννης, με τον Καρδιολόγο και Πρόεδρο του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «Ασκληπιός  Διάγνωσις» κ. Φάνη Ζαμπετάκη, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έχει συνάψει χορηγική συνεργασία με το «Ασκληπιός Διάγνωσις», για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, με όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν υποβληθεί σε βιοχημικές εξετάσεις, μαγνητική οστών και καρδιολογικό έλεγχο.

Οι γιατροί, η διοίκηση και το προσωπικό  του «Ασκληπιός Διάγνωσις», βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, αρωγοί στην προσπάθεια για επιτυχίες και διακρίσεις, με τον κ. Ζαμπετάκη να δηλώνει για την συνεργασία: «Με την προσδοκία ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα προσφέρει σε όλους μας συναρπαστικές στιγμές, ευχόμαστε σε παίκτες, προπονητή, ηγεσία και διοίκηση, υγεία και επιτυχίες».