Διήμερο ρεπό από τον Σίμο στους παίκτες του

Την ευκαιρία να γεμίσουν… μπαταρίες θα έχουν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αφού ο Γιώργος Σίμος, έδωσε διήμερο ρεπό της ομάδας.

Στην σημερινή προπόνηση, ο 41χρονος τεχνικός είδε τους Βούρο, Γιαννούλη και Γρίβα να βγάζουν μέρος της προπόνησης, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (13/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο (23/11).

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Φροίξος Γρίβας. Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Felipe Souza έκανε θεραπεία.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε, για μια ακόμη ημέρα, ο Adil Nabi αλλά και οι διεθνείς, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, κινητικότητας, φυσικής κατάστασης και στατικές φάσεις.

Το Σάββατο (14/11) και την Κυριακή (15/11) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (16/11) στις 15:00 μετά το μεσημέρι.