Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Να είσαι περήφανος για το στόμα σου»

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη των Οδοντιατρικών Συλλόγων Κρήτης, διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα, «Να είσαι περήφανος για το στόμα σου», με αφορμή την 20η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: «Με αφορμή την 20η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη των Οδοντιατρικών Συλλόγων Κρήτης διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

«ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
Η στοματική υγεία μπορεί να σε βοηθήσει να ζήσεις καλύτερα και περισσότερο…

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 17:00Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να αναδείξει τα πλεονεκτήματα τους υγιούς στόματος και να προάγει τη γνώση για τα ζητήματα γύρω από τη στοματική υγεία καθώς και τη σπουδαιότητα της στοματικής υγιεινής για όλους και για όλες. Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα θέλουμε να ενθαρρύνουμε για δράση και να βελτιώσουμε την υγεία. Η καλή στοματική υγεία είναι απαραίτητη για τη σωστή ομιλία για την πρόσληψη και απόλαυση της τροφής και για την έκφραση των συναισθημάτων δίχως πόνο και ενοχλήσεις.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά μέσω YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/jM8yMABr9JE».