Δ. Ξυλούρης: «Στόχος μας κάθε Κυριακή η νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ κόντρα στον ΕΓΟΗ μίλησε ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής του Αετού Ανωγείων, Δημήτρης Ξυλούρης.

Ο ίδιος εξήγησε πως στόχος κάθε αγωνιστική είναι η ομάδα να παρουσιάζει καλή εικόνα αλλά και καλή… συμπεριφορά καθώς εκπροσωπούν ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Αετός Ανωγείων, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Στόχος μας κάθε αγωνιστική είναι να βγάζουμε μία καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο αλλά και να παρουσιάζουμε μία καλή συμπεριφορά καθώς εκπροσωπούμε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Αετός Ανωγείων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόστερ αλλά και στο στόχο της ομάδας κάθε αγωνιστική ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Συγκεκριμένα δήλωσε : «Οι ποδοσφαιριστές γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας αλλά και με τον προπονητή με τον οποίο βρισκόμαστε μαζί από την περασμένη σεζόν. Έχουμε ένα πολύ καλό υλικό το οποίο αποτελείται από αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και στόχος μας κάθε Κυριακή είναι η νίκη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».