Δ. Κανέτος: «Η ανακατασκευή του γηπέδου μεγαλώνει τον ΠΑΝΟΜ»

Ο Δημήτρης Κανέτος είναι από τους νεότερους παράγοντες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr ανέλυσε την φετινή χρονιά του ΠΑΝΟΜ, αλλά και τα έργα που γίνονται στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανακατασκευή του γηπέδου λέγοντας: «Το γήπεδο μετά την ανακατασκευή του θα είναι ένα στολίδι για την περιοχή και όχι μόνο, αφού εκτός από το χορτάρι που βάλαμε καινούργιο, αναμένεται να μπουν και προβολείς αλλά και ταρτάν, ενώ ετοιμάζεται και γυμναστήριο. Είναι μια σπουδαία κίνηση καθώς έτσι η ομάδα μεγαλώνει και μπορεί να βρει το κάτι παραπάνω στο άμεσο μέλλον».

Για την προετοιμασία τόνισε: «Η προετοιμασία της ομάδας πήγε σχετικά καλά. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ειδικά εδώ στην περιοχή μας, έλλειπαν από κάποιες προπονήσεις ποδοσφαιριστές που είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Το πρωτάθλημα που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολο, έχει αρκετούς κινδύνους. Σαν ΠΑΝΟΜ ελπίζω να πάμε καλά μια ακόμα χρονιά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να έχουμε όλοι υγεία».

Για τους στόχους του ΠΑΝΟΜ: «Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε πάνω από όλα μια οικογένεια και στην συνέχεια ότι καλό είναι να ρθει θα έρθει. Δεν μπορείς να βάλεις στόχους όταν βλέπουμε αυτά που γίνονται παγκοσμίως».