Χ. Λυμπερόπουλος: «Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τη Γόρτυνα»

Ο έμπειρος επιθετικός του ΟΦΑ, Χρήστος Λυμπερόπουλος, μίλησε στο grandsport.gr για την πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, με σκορ 0-2 απέναντι στη Γόρτυνα.

«Πέρασε» από τους Αγ. Δέκα ο ΟΦΑ

Ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς σκόραρε και είχε μία ασίστ, στάθηκε στην δουλειά που έκανε όλη η ομάδα στην προπόνηση για αυτό το παιχνίδι, αλλά και στο πλάνο του προπονητή ώστε να πάρουν τη νίκη.

Παράλληλα, στο τέρμα το οποίο σημείωσε, τόνισε πως συνέβαλε σημαντικά η πολύ καλή τελική πάσα που δέχτηκε από το συμπαίκτη του, όμως στο τέλος αυτό που μέτρησε ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το παιχνίδι το είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, μας είχε πει ο προπονητής μας πώς να κινηθούμε, ώστε να κερδίσουμε. Εμείς θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους πιο πολύ, δείξαμε από την αρχή ότι το θέλαμε, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, δείξαμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, διορθώσαμε τα λάθη μας και πήραμε το παιχνίδι.

Το γκολ μου ήταν μία ενέργεια με όμορφους συνδυασμούς και πολύ καλή τελική πάσα από τον συμπαίκτης μου, το σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, υπήρξε μεγάλη αποχή από όλα τα παιδιά, για όλες τις ομάδες. Κάθε παιχνίδι θα είμαστε όλο και καλύτεροι και θα βελτιωνόμαστε».